Hvad
Jeg er økonom fra det virkelige liv. Jeg er uddannet Cand.polit. og fast tilknyttet som ekstern lektor på CBS. Til daglig er jeg Specialkonsulent i Københavns Kommunes, Teknik- og Miljøforvaltning, hvor jeg arbejder med økonomiske analyser og ledelsesinformation. Jeg interesserer mig for, hvordan man som studerende får en grundlæggende forståelse for økonomi.
  •  Mikroøkonomi er fundamentet for økonomisk tankegang.

Hvorfor
Mikroøkonomi er fundamentet for økonomisk tankegang. Der hører økonomifag til enhver CBS-uddannelse. Med sin placering på 1. semester giver Mikroøkonomi et solidt teoretisk, fagligt og metodisk grundfundament. Det giver også en indføring i økonomisk tankegang, som er både nyttig og nødvendig for de studerende gennem resten af uddannelsen.
Hvordan
Klassiske forelæsninger bliver peppet lidt op med diskussioner og spørgsmål. Fagets stofområde med en vis andel matematik gør det velegnet til klassiske forelæsninger, hvor forelæseren taler og skriver på Boardet. Jeg forsøger at peppe undervisningen lidt op ved at invitere til spørgsmål og tovejskommunikation. Nogle gange indlægger jeg opgavegennemgange eller hurtige små gruppearbejder ud fra interessante temaer og spørgsmål.